PO ON

Recentebeoordeling


3 sterren uit 4527 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Po On. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 6:02 Dik anderhalf uur wachten en dan lauw eten krijgen.
29 jan 2023 om 20:44 Vandaag om 17.15 uur besteld. Het zou 90 minuten duren. Dat is al vrij lang. Maar goed, je moet toch eten. Na 2 uur maar eens gebeld. De bezorger is onderweg werd er gezegd. Dat is goed nieuws, zou je denken. 20.15 Yes!Maar Mijn loempia was slap en k
29 jan 2023 om 20:43 Vijf uur besteld 19:15 kwam de bezorger helaas
29 jan 2023 om 20:25 Het eten was heerlijk,en goed warm ,top
29 jan 2023 om 19:57 16.30 besteld, 17.45 zouden ze bezorgen. Helaas werd het pas om 18.45 bezorgd!!!
23 jan 2023 om 9:27 Bezorging duurde wat langer, opzich begrijpelijk vanwege het Chinees Nieuwjaar, dus superdruk. Eten was prima!
23 jan 2023 om 8:30 had er altijd kritiek op omdat het te laat aan kwam heb ze nog een kans gegeven en niet voor niets heerlijk gegeten alleen de bezorg tijd is toch wat langer moet ik zeggen
23 jan 2023 om 7:58 17.30 besteld eten kwam rond 21.00uur. ik bestel hier nooit meer
22 jan 2023 om 21:18 Duurde ruim 2 uur .. eten wel goed maar vind 2 uur echt niet normaal.. eten was oké niet super warm. Neem geen bestellingen aan als je het niet kan verwerken of communiceer duidelijker.. nu leek het een uur maar bleek helaas het dubbelle
22 jan 2023 om 21:04 Jammer dat het weer zo laat bezorgd was zou komen 19:40 En gebeld 20:00 waar het bleef Ze waren het weer vergeten kwam gelukkig daarna 20:25 Wel met de mededeling bezorger met sorry voor de late bestelling !!
22 jan 2023 om 21:00 Volgens de app zou het 65-90 min duren voor het er was maar na 2x bellen kwam het na 130 min eindelijk. Ik begrijp dat het druk is, maar dit was echt buiten proporties en dus ook nog is veel later dan aangegeven.
22 jan 2023 om 20:34 ik wacht al langer dan 2 uur