PO ON

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 5065 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Po On. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2024 om 19:00 Op tijd
21 jun 2024 om 7:04 Wat en drama dik en uur zitten wachten op je eten ..geen sorry niet als of het heel gewoon is.. toen hun vader nog de baas was..was het zo top nu waardeloos bestellen doen we nooit meer
20 jun 2024 om 22:22 Half 6 besteld voor . 19 uur. 19.45 uur kwam na nabellen de bestelling. Eten is wel eens beter geweest.
20 jun 2024 om 22:08 Meer dan twee uur moeten wachten, ook wordt er telefonisch keihard gelogen dat de bestelling onderweg zou zijn waarna ik nog 3 kwartier heb zitten wachten. Echt zwaar waardeloos en helaas niet de eerste keer dat de bezorging zo waardeloos is.
20 jun 2024 om 20:16 Meer dan 2 uur gewacht terwijl na iets meer dan een uur al gezegd werd dat de bestelling onderweg was
20 jun 2024 om 19:17 Was heerlijk
19 jun 2024 om 4:28 ik had contact opgenomen dat ik niet tevreden ben met mihoen zonder groente, .. te droog kreeg met vork niet los ! kosten € 18,20 ? antwoord was dat het door dat het zonder groenten kwam. ze doen wat stukken paprika en prei erin. prullenbak!!!!
17 jun 2024 om 13:44 Heel vroeg al besteld en het eten werd precies op tijd gebracht en het was weer erg lekker zoals gewoonlijk. Top!
16 jun 2024 om 8:08 duurde lang voordat er bezord werd , maar het eten was wel te nassen ...
14 jun 2024 om 21:29 We hadden een tijd afgesproken, de bezorger was perfect op tijd. We hebben heerlijk gegeten.
14 jun 2024 om 20:11 Zoals vanouds weer helemaal top!!!
14 jun 2024 om 19:04 Ik vond het heel erg flauw allemaal, niks was lekker op smaak gemaakt,, erg jammer