PO ON

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4357 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Po On. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 21:02 Na 2,5 uur pas eten geleverd gekregen, toen we na 2 uur belde kreeg je alleen te horen sorry meneer is druk.. schandalig!
25 sep 2022 om 19:14 Wij eten net pas. We hebben 2 uur lang moeten wachten op onze eten daarom maar 1 ster voor de bezorging. Dit zal ook voor ons de laatste keer zijn dat we hier eten bestellen!
24 sep 2022 om 8:46 Heerlijk gegeten. Alles lekker warm, vers en vol van smaak. Bezorging iets later dan gewoonlijk, maar wordt netjes aangegeven op de website.
24 sep 2022 om 6:27 Eten had absoluut geen smaak, bami niet en de kip ook niet. Alles was wel vers. Voor de versheid krijgt po-on een 10, maar het eten smaakte nergens naar. Niet lekker dus. De kip van de kindermenu was ook smaakloos. Vochtige patat. Niet te eten.
22 sep 2022 om 20:42 Keurig op de gevraagde tijd bezorgd. Heerlijke grote porties
21 sep 2022 om 22:11 Eten was uitstekend , maar dik twee uur moeten wachten vind ik ronduit schandalig en dank voor mijn hoofdpijn de hele avond , voortaan de klant informeren indien dit zo uit de hand loopt
21 sep 2022 om 7:05 Super lekker zoals altijd . Heerlijke smaken het was zalig lekker . Complimenten voor de kok .
18 sep 2022 om 20:31 Binnen het uur was het eten er al. Goed eten en snel bezorgd.
17 sep 2022 om 22:17 Het eten was zeer lekker en mee dan genoeg. Duurde wel beetje lang (90min) maar dat was wel al bekend bij de bestelling. Gaan zeker nog een keer hier bestellen.
17 sep 2022 om 20:58 Veel te lange bezorgtijd
17 sep 2022 om 20:41 Als vanouds ..... perfect
17 sep 2022 om 20:04 Eten was niet warm. De rijst was niet goed gaar. De gegrilde kip was niet gegrild.